Gå til indholdBlottet for dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

413 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Erotisk roman om en ung kvinde, der møder en fantastisk mand. De udvikler et brændende intenst seksuelt forhold, det kompliceres af hver deres dunkle fortid


Anmeldelser (2)


18. okt. 2012

Roman til alle dem, der elsker Fifty shades of Grey. Nok mest til kvinder, selvom der er ganske mange mænd tilstede.

Sylvia Day har skrevet adskillige bøger inden for den erotiske genre. Denne er første del af serien Crossfire, refererende til romanens mandlige hovedperson, Gideon Crossfire. Både han og Eva, bogens kvindelige hovedperson, tilhører det absolutte jetset i New York, så det er de unge og rige, der er iscenesat her. Historien er rimelig enkel og holder sig kørende på hede sexscener og kriser i forholdet mellem Crossfire og Eva, den kvindelige hovedperson. Den er elementært spændende, og hurtigt læst.

Det er oplagt at sammenligne med mega-hittet Fifty shades of Grey, der har rigtig mange læsere verden over. Begge romaner er skrevet over samme læst med smukke mørke mænd, der dominere smukke lyse kvinder. Den danske del af den erotiske litteratur, fx. Noa N.'s Romerske fantasier er noget mere nuancerede.

En letlæst erotisk roman uden det store indhold. Men den er elementært underholdende, og der er i bogstaveligste forstand knald på hele vejen igennem. Der er stensikkert læsere til den, og de bliver ikke skuffede.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Litteratursiden.dk [online]

Af

Merete Trap

2012-12-03


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2012

Bog

2012

Lydbog (net)

2014

Lydbog (cd)

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Ebog

2012