Bøger / faglitteratur

Bevidst medicin : din alternative guide til sundhed og glæde


Beskrivelse


Forfatteren afdækker, hvordan stress og traumer fører til fysiske og psykiske sygdomme, hvorfor vores følelser er vigtige for at have det godt, og hvordan vi med tankerne påvirker vores dna. Med information og øvelser, der giver grundlæggende ændringer i vores tanker og følelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2011

af

af

Grethe Lorentzen

d. 20. dec. 2011

Gill Edwards kommer langt rundt om det nye paradigme i sygdom og sundhed, og bogen er en guide, der samler teoretiske spirituelle tilgange og psykoenergetiske helbredelsesmetoder med øvelser. For alle, som søger en ny forståelse af sundhed og sygdom, der eksisterer sideløbende med den konventionelle medicin.

Med kvantefysik og epigenetik som forståelsesramme guider Edwards læseren igennem "bevidst medicin" paradigmet, som ser kroppen som en energimæssig virkelighed, udformet gennem bevidsthedens felt. Inden for paradigmet er alt forårsaget af energibevidsthedens usynlige verden, der folder sig ud i den overfladiske virkelighed. Følelser og tanker spiller derfor en afgørende rolle for sundhed, og sygdom ses som en meddelelse om indre konflikt. Dette forklares udførligt og letforståeligt med reference til psykoenergetiske teknikker som fx BSFF, EFT og Psych-K. Edwards har gjort en grundig research, og litteraturliste og henvisninger er omfattende.

Edwards har skrevet flere bøger om spiritualitet og selvrealisering. På danske udkom Livet er en gave : en praktisk guide til at realisere dine drømme, 2009. Fra kræft til kraft, 2011, tager, som Edwards, udgangspunkt i en holistisk forståelse af sygdom og sundhed.

En god og grundig, teoretisk- såvel som praksisorienteret, grund-guide i den nye forståelse af sundhed og sygdom. Her er guf for dem, der vil have en forståelsesramme og for dem, der vil henvises til psykoenergetiske teknikker og afprøve lettilgængelige øvelser.