Bøger / faglitteratur

Bare gør det! : skab det du virkelig vil med de 6 sten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
237 sider: ill.
Udgivet
2007
Ophav

Beskrivelse


Inspiration og konkrete, praktiske anvisninger i at foretage kursskift i tilværelsen eller komme videre med livsdrømme angående kærlighed, karriere m.v.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

2007

For mennesker, der ønsker inspiration og konkrete, praktiske anvisninger i at foretage kursskift i tilværelsen eller komme videre med livsdrømme ang. kærlighed, karriere m.v. Bogen er beregnet til fordybelse og længere tids arbejde, fremfor hurtiglæsning og opslag.

Bogens forfatter har ladet sig inspirere til de 6 trin i programmet af en stenvarde og en pilgrimsrejse, hvorefter hun startede sin coaching-virksomhed. Programmets 6 punkter skal bl.a. afklare hvem man er, hvad man gerne vil og hvor man vil hen. Til formålet foreslås forskellige redskaber og metoder, og jeg tror at denne form for selv-coaching kræver fordybelse og tålmodigt arbejde. Bogen er velskrevet i et letforståeligt sprog, men den er relativt lang og koncentreret, og der er kun en overordnet indholdsfortegnelse som vejviser til den. Undervejs er det henvisninger til forskellige hjemmesider. Bogen slutter med 6 kendte menneskers bud på hvordan man når sine mål.

Bogen kan i sin personlige tilgang minde om de amerikanske selvhjælpsbøger, men er ikke så selvfokuseret og smalltalk'ende. Det er en ret så tekstrig arbejdsbog, men jeg kan ikke udpege overflødige passager. Det er en af de grundigste bøger om coaching som "hjemmearbejde", jeg har set.

Fyldig og inspirerende bog om coaching for selvstuderende, der ønsker at lægge kursen om til nyt job, egen virksomhed, bedre kærlighedsliv eller andre livsdrømme.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 1 (2008)

af

af

Hanne Smedegaard

Årg. 154, nr. 1 (2008)