Bøger / faglitteratur

Volvo PV : 444, 445, 544, 210


Beskrivelse


Detaljeret teknisk og historisk gennemgang i tekst, grafik og fotografier af Volvos første masseproducerede privatbil, den 70-årige Volvo PV-serie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2015

af

af

Henrik H Pedersen

d. 30. sep. 2015

Teknisk og historisk gennemgang af den 70-årige Volvo PV-serie i tekst, grafik og med mere end 1.000 fotos af bl.a. 444, 544 foruden sportsvogn og legetøjs modeller. En bog for veteranbil- og Volvo-entusiaster.

Volvo PV-serien blev for alvor Volvos første masseproducerede privatbil, herunder modellerne 444, 445, 544 og 210. Bogen indledes med Volvos historie frem til PV 444 inklusiv afsnit om design og produktion. Herefter følger en stor del af bogen med beskrivelser af de enkelte årgange og modeller i tekst, grafik og med mange fotos. Sidst i bogen findes gengivelser af Volvo'en som model-legetøj, rally- og racerbil foruden afsnit om emblemer, kølergittere og tekniske specifikationer. Forfatter Per Groth er mange-årig redaktør af Volvo 1800 Klub Danmarks magasin og har skrevet bogen .

Imponerende værk om den smukke Volvo PV-serie med masser af kuriøse og underholdende detaljer, herunder gengivelser af gamle reklamer og plakater. For den meget nørdede er her masser af tekniske specifikationer omkring de enkelte modeller.

Første bog på dansk om PV-serien. Bogen minder i form og layout om flere af Forlaget Motorplovens bøger herunder Volvo AmazonVolvo 1800 og Volvo 1800Første bog på dansk om PV-serien. Bogen minder i form og layout om flere af Forlaget Motorplovens bøger herunder Volvo Amazon og .Informationer og udgaver