Gå til indholdVoksne mennesker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

167 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Ida er barnløs, single og over 40. Og når familien samles er det ikke altid en nem situation at sidde i


Anmeldelser (5)


4. dec. 2019

Ida er barnløs, single og over 40. Og når familien samles er det ikke altid en nem situation at sidde i. For læsere af kontemporær litteratur om den moderne familie.

Ida skal op i familiens hytte for at fejre sin mors 65-års fødselsdag sammen med sin lillesøster Marthe, hendes kæreste og bonusdatter og morens nye mand. Der er lagt i ovnen til nogle hyggelige feriedage, men søskendejalousi, svære familierelationer og knuste drømme om kernefamilien gør det svært. Ida er nemlig barnløs, single og over 40 - og måske er det for sent for hende at få den familie, hun ikke vidste, hun drømte om?.

En stor lille roman om familiedrømme, jalousi og svære relationer. Det moderne familieliv beskrives med skarpe dialoger, upåklagelig timing og et fint sprog, fyldt med situationer, der vil være genkendelige for mange. Romanen er forfatterens debutroman. I 2016 udkom novellesamlingen Kan jeg bli med deg hjem


som udkommer på dansk i januar. Der er også noget novelleagtigt over denne roman, der vil gøre sig godt i læsekredse og i højtlæsningssituationerEn stor lille roman om familiedrømme, jalousi og svære relationer. Det moderne familieliv beskrives med skarpe dialoger, upåklagelig timing og et fint sprog, fyldt med situationer, der vil være genkendelige for mange. Romanen er forfatterens debutroman. I 2016 udkom novellesamlingen Kan jeg bli med deg hjem som udkommer på dansk i januar. Der er også noget novelleagtigt over denne roman, der vil gøre sig godt i læsekredse og i højtlæsningssituationer.

Kan sammenlignes med Lotte Kirkebys De nærmeste


En moderne familie


eller Helga Flatlands En moderne familieKan sammenlignes med Lotte Kirkebys De nærmeste eller Helga Flatlands Kan sammenlignes med Lotte Kirkebys De nærmeste eller Helga Flatlands En moderne familie.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2020-01-29

Kristeligt dagblad

Af

Anna Møller

d. 19. feb. 2020

Information

Af

Kristin Vego

d. 24. jan. 2020

Weekendavisen

Af

Linea Maja Ernst

d. 24. jan. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog stor skrift

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020