Gå til indholdViljestyrke : genopdag menneskets største styrke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

278 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om viljestyrke og selvkontrol, hvad de betyder for menneskelig velbefindende og hvordan man med viljestyrke kan forandre sig selv og vores samfund i stort og småt. Med illustrative eksempler fra forskning og hverdag


Anmeldelser (1)


31. jan. 2019

Hvad er viljestyrke - og hvorfor modarbejder vi os selv når vi egentligt ved bedre? Det er nogle af spørgsmålene der bliver stillet og besvaret i denne yderst interessante bog. Af almen interesse.

Forfatterne mener: "at forskning i viljestyrke og selvkontrol er det bedste håb, psykologien har, for at kunne bidrage til menneskeligt velbefindende. Viljestyrke lader os forandre os selv og vores samfund på både små og store måder." Bogen er med mange eksempler fra både forskningen og menneskets hverdag, den er uden illustrationer og har et udbygget noteapparat. Forfatterne Roy F. Baumeister og John Tierney er henholdsvis psykolog og videnskabsjournalist.

Indholdsmæssigt en glimrende bog, der gør en klogere samtidig med at den er underholdende, tilgængelig og fuld af fascinerende historier om hjernens kompleksitet og udvikling. Desværre lever udstyret ikke op til indholdet for nok er sproget levende men forsiden er uinspirerende og tekstopsætning kompakt.

Af sammenligneligt materiale har vi bl.a. Skumfidustesten


Træn din vilje


Viljens kraft


om selvkontrol og kunsten at mestre den, Træn din vilje til præstationsoptimering og Viljens kraft en bred og vidtfavnende bog om den menneskelige viljeAf sammenligneligt materiale har vi bl.a. Skumfidustesten om selvkontrol og kunsten at mestre den, til præstationsoptimering og Viljens kraft en bred og vidtfavnende bog om den menneskelige viljeAf sammenligneligt materiale har vi bl.a. Skumfidustesten om selvkontrol og kunsten at mestre den, Træn din vilje til præstationsoptimering og en bred og vidtfavnende bog om den menneskelige viljeAf sammenligneligt materiale har vi bl.a. Skumfidustesten om selvkontrol og kunsten at mestre den, Træn din vilje til præstationsoptimering og Viljens kraft en bred og vidtfavnende bog om den menneskelige vilje.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2019