Gå til indholdVildt og farligt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (2)


13. mar. 2015

Denne antologi fortæller lærere, pædagoger, dagplejere, ergoterapeuter og andre om potentialerne i børns vilde og farlige lege.

Bogen er skrevet af forskere fra Danmark og Norge, som sammen giver en indføring i, hvorfor og hvordan det farlige og risikofyldte bør være en del af børns hverdag. Antologien indeholder 11 artikler, som fokuserer på forskellige dele af den vilde leg, som er betydningsfulde for børns udvikling. Bogen kan læses i sin helhed, men de enkelte artikler kan også læses hver for sig.

Det er en både spændende, interessant samt fascinerende udgivelse med en god struktur og mange konkrete eksempler fra virkeligheden, som gør bogens teorier nærværende. Bogen læser næsten sig selv og giver mange relevante ideer og værktøjer til at inddrage de vilde lege i den pædagogiske verden i skole og daginstitutioner.

Det kan varmt anbefales at læse bogen sammen med udgivelsen Når livet risler


. En ældre sag, men stadig yderst aktuel og vedkommendeDet kan varmt anbefales at læse bogen sammen med udgivelsen Når livet risler. En ældre sag, men stadig yderst aktuel og vedkommende.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Britta Vestergaard

2015-05-22


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015