Gå til indholdVild i natten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

345 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Om Laura og William der udvikler varme følelser for hinanden. William drømmer om at komme til udlandet og arbejde, mens Laura har en søn herhjemme, hun må tage sig af. For yngre læsere af kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


20. maj. 2022

Om Laura og William der udvikler varme følelser for hinanden. William drømmer om at komme til udlandet og arbejde, mens Laura har en søn herhjemme, hun må tage sig af. For yngre læsere af kærlighedsromaner.

Laura og William læser økonomi på universitetet og er i studiegruppe sammen. Der er stor tiltrækning mellem dem, men som alenemor til en to-årig er Laura ikke meget for at give efter. En dag havner de i festudvalget sammen og skal stå for høstfesten. Skal de handle på deres tiltrækning, og kan de holde følelserne ude af det? Og hvad sker der, når William tager til Singapore i praktik, mens Laura har forpligtelser hjemme i Danmark?.

En sød og fin kærlighedsroman med masser af sex. Der er ikke meget nyt over historien, men det er lige som det skal være. Romanen er skrevet i et let og flydende sprog, og man flyver gennem siderne. Beskrivelserne af Aarhus bidrager til en genkendelighed, der er meget velkommen. Det er første selvstændige bind i serien "Forført i Aarhus".

Fortabt i dig


Jagten


er første bind i en anden kærlighedsserie af forfatteren. I Jagten er der også masser af kærlighed og sexFortabt i dig er første bind i en anden kærlighedsserie af forfatteren. I er der også masser af kærlighed og sexFortabt i dig er første bind i en anden kærlighedsserie af forfatteren. I Jagten er der også masser af kærlighed og sex.

Lektørudtalelse

Af

Irene Elisabeth Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022