Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Vi troede vi skulle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

287 sider

Udgivet

2022

Ophav
Genre og formroman, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Hannah og kæresten Johan bor i København og er klar til næste skridt - børn. Men biologien er imod dem, der skal lægehjælp til, og forholdet slår revner - pludselig bliver Hannah usikker på hvad hun egentlig vil i livet. Især for jævnaldrende eller læsere i samme situation


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2022

af

af

Iben Jakobsen

d. 4. mar. 2022

Hannah og kæresten Johan bor i København og er klar til næste skridt - børn. Men biologien er imod dem. Der skal lægehjælp til, og forholdet slår revner - pludselig bliver Hannah usikker på, hvad hun egentlig vil i livet. Især for jævnaldrende eller læsere i samme situation.

Hannah og Johan er i midten af trediverne og har i en længere periode forsøgt at blive gravide, men har nu indset, at de skal have hjælp til det. Dette igangsætter en rutsjebane af følelser og tanker hos dem begge, og Hannah føler sig mere og mere isoleret og forkert - det er den store drøm at få børn - eller er det? Tingene går bare ikke som hun havde forventet i livet, og hun bliver yderligere forvirret, da Mina dukker op.

Yderst fængende roman der vil ramme rent ind hos de nogen-og-tredive-årige. Det er en bog om familierelationer, forventninger og drømme, venskaber i forandring, hvordan vi taler til hinanden, og hvordan vi måske burde tale mere klart om nogle af de store emner. Forholdet mellem Johan og Hannah er fantastisk beskrevet med hensyn til hvordan de glider mere og mere fra hinanden, men hænger i med næb og kløer.

Flere titler der tager bladet fra munden og snakker ærligt om parforhold, graviditet og børn er fx Det bedste som er hændt migFødedygtig


Fårking gravid


: roman og Fødedygtig : roman, samt biografien Fårking gravid : en fremmed flytter indFlere titler der tager bladet fra munden og snakker ærligt om parforhold, graviditet og børn er fx Det bedste som er hændt mig : roman og : roman, samt biografien Fårking gravid : en fremmed flytter indFlere titler der tager bladet fra munden og snakker ærligt om parforhold, graviditet og børn er fx Det bedste som er hændt mig : roman og Fødedygtig : roman, samt biografien : en fremmed flytter ind.


Berlingske tidende

d. 12. mar. 2022

af

af

Jacob Ørsted (f. 1972)

d. 12. mar. 2022


Jyllands-posten

d. 30. jul. 2022

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 30. jul. 2022


Weekendavisen

d. 25. mar. 2022

af

af

Klaus Rothstein

d. 25. mar. 2022Informationer og udgaver

2022

Bog

Marie Hougaard (f. 1984)

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Sara Hjort Ditlevsen

Audioteket