Gå til indholdVi mødte Jesus - og hvad kommer det andre ved?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

269 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (4)


6. okt. 2017

"Min mission er ytringsfrihedens." Sådan skriver journalist Charlotte Rørth, i denne tankevækkende udgivelse om menneskers møder med Jesus. For en bred målgruppe, både kristne, spirituelle, søgende og nysgerrige.

Efter Charlotte Rørths udgivelse af Jeg mødte Jesus


, har hun fået hundredvis af henvendelser fra mennesker med tilsvarende oplevelser. Bogen rummer forfatterens samtaler med en bred vifte af disse mennesker, men også med professionelle, som fx en religionspsykolog og en overlæge i psykiatri. Hun taler også med en ung missionær, og har et ophold på et nonnekloster. Charlotte Rørth er journalistEfter Charlotte Rørths udgivelse af Jeg mødte Jesus, har hun fået hundredvis af henvendelser fra mennesker med tilsvarende oplevelser. Bogen rummer forfatterens samtaler med en bred vifte af disse mennesker, men også med professionelle, som fx en religionspsykolog og en overlæge i psykiatri. Hun taler også med en ung missionær, og har et ophold på et nonnekloster. Charlotte Rørth er journalist.

At læse denne bog er en utroligt interessant oplevelse, som sætter tanker og refleksioner i gang, hos læsere med et åbent sind. Forfatteren har en journalistiske tilgang til egne og andres oplevelser, og der er intet prædikende eller missionerende over bogen. Bare en generel åbenhed, nysgerrighed og undren. Et fællestræk for de fortællende, er bekymringen for at blive betragtet som skør, og en dertilhørende tilbageholdenhed med at dele deres oplevelser med andre. En udgivelse, som ikke bør overses.

Kan bedste sammenlignes med Margit Sandemos Vi er ikke alene


, hvor hun har samlet en række menneskers personlige beretninger med møder med engleKan bedste sammenlignes med Margit Sandemos Vi er ikke alene, hvor hun har samlet en række menneskers personlige beretninger med møder med engle.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Kristeligt dagblad

Af

Sørine Gotfredsen

d. 17. okt. 2017

Weekendavisen

Af

Jens Bærentzen

d. 13. okt. 2017

Præsteforeningens blad

Af

Finn Feilan

Årg. 108, nr. 44 (2018)


Informationer og udgaver

Punktskrift

2018

Lydbog (net)

2018

Bog

2017

Bog

2017

Ebog

2017