Bøger / skønlitteratur / roman

Verdens lys


Beskrivelse


Krimi. Politimanden Dave Robicheaux bliver konfronteret med en seriemorder, der truer hans familie på livet, alt imens han også har hænderne fulde med ondskabsfulde oliebaroner og en sheriff med et horn i siden på ham.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2016

af

af

Michael Olsen

d. 7. sep. 2016

Politimanden Dave Robicheaux bliver konfronteret med en seriemorder, der truer hans familie på livet, alt imens han også har hænderne fulde med ondskabsfulde oliebaroner og en sherif med et horn i siden på ham. For voksne læsere af spændende thrillers.

Politimanden Dave Robicheaux tilbringer sommerferien på en ranch i Rocky Mountains og er dermed udenfor sin jurisdiktion. Det er kun et at mange problemer, han må tumle med, da han selv, hans familie og hans noget brogede venneskare bliver truet af skruppelløse oliebaroner, rodeoryttere, korrupte politimænd og en seriemorder, der muligvis er djævelen selv. 20. del af serien "En Dave Robicheaux-roman".

"Verdens lys" er på den ene side knastør americana og på den anden side en virkelig spændende og hårdkogt fortælling. Den slags, hvor man kan lugte krudtrøgen imellem linjerne og siderne emmer af frygten for den mystiske seriemorder. Holder man af støvede amerikanske thrillers kan den virkelig anbefales, og selv om det er Burkes 20. roman om politimanden Dave Robicheaux, så kan man sagtens begynde her uden at have læst de foregående romaner i serien.

Stemningen minder om den, der er i tv-serien True detectiveDødspagten (Sæson 1). Franske Jean-Christophe Grangé kan også give lignende gys, blandt andet med thrilleren DødspagtenStemningen minder om den, der er i tv-serien True detective (Sæson 1). Franske Jean-Christophe Grangé kan også give lignende gys, blandt andet med thrilleren .


Berlingske tidende

d. 7. jan. 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 7. jan. 2017