Gå til indholdVerden ifølge Bølleschæferen og pjoklederen : (en næsten sandfærdig historie)


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

284 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Bølleschæferen og pjoklederen er på ferie i Spanien og møder de lokale - heriblandt sværvægtsweileren, mastiffen og ulven


Anmeldelser (1)


8. maj. 2017

Bølleschæferen og pjoklederen er tilbage! Vi starter dog med en sober forsamling i den skånske have. Bølleschæferen er død, og pjoklederen fortæller om deres sidste store eventyr. For fans af de tidligere bøger samt Facebook siden.

Erindringsrejse, hvor forfatteren fortæller historien om da han og Bølleschæferen var på ferie i Costa del Spanien med skaden Knud. De møder undervejs et utal af dyr og mennesker, der bringer farve til tilværelsen. Turen hjem igen er heller ikke uden udfordringer, da en ulvelignende flygtning slår sig til selskabet.

Historien har både sine søde og rørende punkter, og for en Facebook-fan (hvor Bølleschæferen og pjoklederen har gjort sig ganske bemærket) er bogen sikkert hyggelig. For en udenforstående er den dog ofte langtrukken og triviel, mens de allestedsnærværende snakkende dyr undervejs mister sin charme.

Tidligere er udgivet Hundedage


At ha' hund


At ha' to hunde


Den lille stygge om hunde


om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, At ha' to hunde og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i , At ha' to hunde og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, og Den lille stygge om hundeTidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, At ha' to hunde og Tidligere er udgivet Hundedage om Bølleschæferen og pjoklederens dagligdag. Yderligere humoristisk hundeliv findes fx i At ha' hund, At ha' to hunde og Den lille stygge om hunde.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Bog

2017