Gå til indholdVejen til indre ro i en travl hverdag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

176 sider: ill.

Udgivet

2013

genre/form

øvelserOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Om at opnå indre ro, mindre stress, bedre kropslig velvære og mere succes i arbejdslivet gennem meditation og refleksion


Anmeldelser (2)


2. jul. 2009

Er man seriøst interesseret i meditation, behøver man hverken en specifik spirituel tilgang eller andre særlige forudsætninger for at få noget ud af denne bog, der især henvender sig til ledere og øvrige ansatte i erhvervslivet.

Forfatteren er en anerkendt kampsportsudøver, og derudover underviser han i erhvervsmeditation. Klart og overskueligt fremstiller han teorien og teknikken bag meditation og viser med flere eksempler fra erhvervslivet, hvordan den kan integreres i en travl hverdag. Den medfølgende cd guider læseren godt igennem de forskellige øvelser. Han omtaler resultater fra den nyeste hjerneforskning, der underbygger meditationens effekt og vier et særligt kapitel til "flow", en tilstand der er beslægtet med meditation. I et større perspektiv beskæftiger han sig med samfundsudviklingen i den vestlige verden og ser flere tegn på et paradigmeskift bl.a. i erhvervslivet, der peger i retning af større spiritualitet.

En af de mest anvendelige bøger om emnet. På en gang seriøs og alment tilgængelig med en bred målgruppe.

En klar og velskrevet bog, som formidler emnet både seriøst og jordnært. Bredt anvendelig til alle travle erhvervsaktive.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Kjær Schou

Børsen

Af

Henning Daverne

2009-06-12


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2010

Ebog

2014

Ebog

2011

Bog

2013

Bog

2009

Lyd (cd) / Bog

2009