Gå til indholdVejen hjem : en healende og spirituel pilgrimsrejse på Caminoen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


8. maj. 2015

Forfatter og lærer Sonia Choquette oplever at hendes verden falder fra hinanden, da en skilsmisse og dødsfald i den nærmeste familie indtræffer indenfor få måneder og hun beslutter sig for at gå på Caminoen. Beretningen vil interessere spirituelt søgende, eller de, der selv ønsker at tage på en pilgrimsvandring.

Personlig beretning om livet efter at en række personlige tragedier har efterladt forfatteren i et følelsesmæssigt kaos, fuld af skyldfølelse, vrede og skam. På kanten af et sammenbrud fortæller hendes intuition og åndelige vejledere hende, at hun bør gå Caminoen for på den måde at slutte fred med sit sande jeg. Langsomt løsnes der op for en række fortrængte og destruktive følelser på den mere end 800 km lange strækning og forfatteren efterlades stærkere, forandret og tilgivet da hun når Caminoens endestation.

Letlæst personlig beretning om en pilgrimsvandring, med et fokus på det åndelige og spirituelle, men også på dagligdags problemer som vandreudstyr og ømme fødder.

Der findes mange bøger om Caminoen, både de mere traditionelle rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som de nye Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom


Pilgrim


Pilgrimsrejsen


Camino


og Annedorte Ries Pilgrim, begge mere jordnære. Denne minder allermest om Pilgrimsrejsen af Coelho eller Camino af Shirley MacLaine, der har samme selvudviklende og spirituelle fokusDer findes mange bøger om Caminoen, både de mere traditionelle rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som de nye Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom og Annedorte Ries , begge mere jordnære. Denne minder allermest om srejsen af Coelho eller Camino af Shirley MacLaine, der har samme selvudviklende og spirituelle fokusDer findes mange bøger om Caminoen, både de mere traditionelle rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som de nye Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom og Annedorte Ries Pilgrim, begge mere jordnære. Denne minder allermest om af Coelho eller Camino af Shirley MacLaine, der har samme selvudviklende og spirituelle fokusDer findes mange bøger om en, både de mere traditionelle rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som de nye Jean-Christophe Rufins - der er ingen vej udenom og Annedorte Ries Pilgrim, begge mere jordnære. Denne minder allermest om Pilgrimsrejsen af Coelho eller af Shirley MacLaine, der har samme selvudviklende og spirituelle fokusDer findes mange bøger om Caminoen, både de mere traditionelle rejsebeskrivelser og de personlige beretninger som de nye Jean-Christophe Rufins Camino - der er ingen vej udenom og Annedorte Ries Pilgrim, begge mere jordnære. Denne minder allermest om Pilgrimsrejsen af Coelho eller Camino af Shirley MacLaine, der har samme selvudviklende og spirituelle fokus.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2015

Bog

2015