Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Ved første blik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

359 sider

Udgivet

2014

Ophav

Danielle Steel(forfatter)

Annemette Goldberg(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2014

af

af

Sanne Caft

d. 7. mar. 2014

At få en ny Danielle Steel roman i hånden er lidt som at få besøg af gamle venner: ganske velkendt og forventeligt, og man kan nyde det iført afslappet tøj og med fødderne oppe i sofaen. Forfatternavnet siger det hele, og der er en trofast læserskare til disse kærligheds- og feel good romaner til kvinder.

Tæt omslyngede under en rød paraply står et par på en parisisk bro. Helt så tæt omslyngede er hovedpersonerne i denne roman ikke før til allersidst. Hovedpersonen er den succesrige og ensomme Timmie på 48, der styrer et modeimperium og pisker rundt mellem modens hovedstæder. Stærk, selvstændig og med en traumatisk opvækst på børnehjem. Hun møder lægen Jean-Charles, da hun får blindtarmsbetændelse, og langsomt og med modgang udvikler deres forhold sig. Sproget er ukompliceret, og handlingen overskuelig. Persontegningen er lidt ensidig, og Timmie er næsten for meget med sit varme hjerte og stædige sind. Men heldigvis finder hun lykken, manden og får barnet. Ikke stor kunst men leverer klart varen i forhold til genre og forfatternavn.

Intet nyt under solen her. Præcis magen til forfatterens øvrige produktion.

Til kvinder, der vil have en ukompliceret og hurtiglæst kærlighedshistorie. Det er langt fra forfatterens bedste titel, men det vil ikke genere de trofaste fans. Skal nok blive efterspurgt og kan anvendes til sommer/vinterlæsnings udstillinger af de kalorielette læseoplevelser til hængekøjen/sofaen.Informationer og udgaver

2014

Bog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, Særudgave

2014

Bog

Danielle Steel

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2014

Bog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2014

Ebog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave, 1. udgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Betty Glosted

Nota

2015

Lydbog (net)

indlæser: Betty Glosted

Lindhardt og Ringhof

2014

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Betty Glosted

Audioteket