Gå til indholdValkyrien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

125 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Slægtsroman. Aina har mistet sin mand Vladimir, og hun isolerer sig og forsøger hele tiden at leve i minderne om ham


Anmeldelser (1)


20. jan. 2017

Andet bind i serien "Tusind års skam". Aina har mistet sin mand Vladimir og hun isolerer sig og forsøger hele tiden at leve i minderne om ham. For dem, der holder af slægtshistorier, måske især kvinder.

Dette er andet bind i serien "Tusind års skam", som strækker sig over en bred tidsramme, fordi alt det der skete førhen har betydning for nutiden. Her i anden bog møder vi igen Aina, der nu har mistet sin mand Vladimir. Det tager hårdt på hende og hun lever et liv hvor hun er bange for handlinger, der kan få hende til at glemme Vladimir og deres tid sammen. Selv hendes daglige gåtur er nu blevet en vigtig handling, fordi den også foregik mens han levede. Samtidig mærker hun en brændende ild, der prøver at diktere hendes liv. Vi følger hendes kamp for at bearbejde tabet af sin mand, og hendes kamp for selv at leve videre. Første bind i serien er Dukkehuset


Dette er andet bind i serien "Tusind års skam", som strækker sig over en bred tidsramme, fordi alt det der skete førhen har betydning for nutiden. Her i anden bog møder vi igen Aina, der nu har mistet sin mand Vladimir. Det tager hårdt på hende og hun lever et liv hvor hun er bange for handlinger, der kan få hende til at glemme Vladimir og deres tid sammen. Selv hendes daglige gåtur er nu blevet en vigtig handling, fordi den også foregik mens han levede. Samtidig mærker hun en brændende ild, der prøver at diktere hendes liv. Vi følger hendes kamp for at bearbejde tabet af sin mand, og hendes kamp for selv at leve videre. Første bind i serien er Dukkehuset.

Fin roman, som lever op til sin forgænger. Der springes i afsnittene, men på en måde, så man som læser stadig kan følge med. Bogen er skrevet lidt som hovedpersonens tanker, og det fungerer rigtig godt.

Den første bog i serien, blev sammenlignet med Karitas uden titel


Barbara


, men serien får mig også til at tænke på en ældre roman, Barbara, hvor fortiden også har indvirkning på det der skerDen første bog i serien, blev sammenlignet med Karitas uden titel, men serien får mig også til at tænke på en ældre roman, , hvor fortiden også har indvirkning på det der skerDen første bog i serien, blev sammenlignet med Karitas uden titel, men serien får mig også til at tænke på en ældre roman, Barbara, hvor fortiden også har indvirkning på det der sker.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Bog

2016