Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vægttab med nosser : livsstilskogebog


Beskrivelse


Slankeopskrifter og gode råd til vægttab med viljestyrke som hovedingrediens.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. mar. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 18. mar. 2015

En bog der beskriver en ung mands livsstilsændring til det bedre. Han har begået den flotte bedrift at tabe 60 kg på ti måneder og giver her sine opskrifter og råd. Den henvender sig primært til unge mænd.

Martin Bager Wulff er en ung mand fra Odense, som har haft viljestyrken til at tabe sig 60 kg på ti måneder. Han beskriver de forskellige guidelines og tossetips som virkede for ham, bl.a at portionsanrette i små skåle eller askebægre. Der er opskrifter på fx ketchup, saltsyltede citroner, popcorn af blomkål og farsbrød. Bogen sluttes af med en lille fortælling om hvordan forfatteren i forbindelse med bogens tilblivelse gav maden på billederne, til nogle af byens hjemløse. Forordet er skrevet af Claus Holm.

Selvom der står at bogen henvender sig til både kvinder og mænd, må den primære målgruppe siges at være unge mænd. Både titel, layout og opskrifter appellerer mest hertil. Ved endt læsning sidder man desværre tilbage med indtryk af en lidt rodet bog som ellers har et godt budskab.

UperfektUden filter og Uden filter er blot et par af de mange andre slankebøger der findes. Disse er en hel del mere motiverende og indbydende og henvender sig til mere eller mindre alle aldersgrupper. "Vægttab med nosser" har desværre ikke samme appelUperfekt og er blot et par af de mange andre slankebøger der findes. Disse er en hel del mere motiverende og indbydende og henvender sig til mere eller mindre alle aldersgrupper. "Vægttab med nosser" har desværre ikke samme appel.