Bøger / faglitteratur

Undervisningskendskab : at planlægge og udvikle undervisning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
154 sider: ill.
Udgivet
2013
Målgruppe
for lærere, for læreruddannelse
Undervisning
til læreren

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2013

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. sep. 2013

Denne bog om undervisningskendskab henvender sig overvejende til lærerstuderende men kan også inspirere lærere i al almindelighed. Bogen indeholder opgaver og studiespørgsmål, som det vil være oplagt at arbejde med på læreruddannelsen.

Bogen er bygget op over otte artikler om undervisning og undervisningsplanlægning. Artiklerne afsluttes med studiespørgsmål og opgaver, som lærerstuderende kan fordybe sig i og arbejde med for derved at blive opkvalificeret i at kunne planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisning. Bogen er velstruktureret og skrevet i et letlæst og letforståeligt sprog. Studiespørgsmålene og opgaverne har relevans og indeholder meget stof til god debat. Alt i alt en god bog til anvendelse på læreruddannelsen.

Der findes meget litteratur om de enkelte artiklers emner, som det vil være oplagt at læse sammen med denne udgivelse. Artiklerne i bogen afsluttes med forslag til yderligere læsning, som kan inspirere til videre læsning.

Velstruktureret udgivelse om planlægning af god undervisning samt vigtige lærerkompetencer, som fremmer elevernes læring. Bogen er oplagt som grundbog på læreruddannelsen og bør stå på lærerseminariernes biblioteker.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 28. nov. 2013

af

af

Louise Nabe-Nielsen

d. 28. nov. 2013


Læsepædagogen

Årg. 62, nr. 1 (2014)

af

af

Klaus Nørager Larsen

Årg. 62, nr. 1 (2014)Informationer og udgaver