Gå til indholdUndergravet : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

324 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Politiefterforsker Signe Brask udstationeres i Thisted, hvor hun kommer helt tæt på det lille lokalsamfunds dystre hemmeligheder. For dig som læser krimier med afsæt i et dansk miljø


Anmeldelser (3)


20. maj. 2021

Politiefterforsker Signe Brask udstationeres i Thisted, hvor hun kommer helt tæt på det lille lokalsamfunds dystre hemmeligheder. For dig som læser krimier med afsæt i et dansk miljø.

Signe Brask deler en træls fortid med den nye chef på politistationen i Holstebro. Så hun føler sig både lettet og lidt ydmyget, da chefen vælger netop hende til en midlertidig udstationering i Thisted. Ydmyget fordi hun som erfaren arbejdskraft, mener hun gør mere gavn på en større politistation, og lettet fordi hun for en tid slipper for kejtede situationer mellem hende og chefen. I surfernes danske paradis, Klitmøller, forsvinder den nye unge præsts hustru. Men hendes skæbne er ikke det eneste som er på spil i Klitmøller, hvor intet mindre end en veritabel lokal religionskrig truer med at splitte det lille samfund af fiskere og surfere. I det ene "ringhjørne" troner den to-meter høje gamle præst Harry og i det andet er hans "modstander" den unge nye præst Thomas, som ligner en viking. Han er set i præstekjole på et surfboard, og så tillader han rap-musik i Klitmøller Kirke! Det er andet bind i forfatterens serie "Hjemvendt". Første del hedder Savnet


Signe Brask deler en træls fortid med den nye chef på politistationen i Holstebro. Så hun føler sig både lettet og lidt ydmyget, da chefen vælger netop hende til en midlertidig udstationering i Thisted. Ydmyget fordi hun som erfaren arbejdskraft, mener hun gør mere gavn på en større politistation, og lettet fordi hun for en tid slipper for kejtede situationer mellem hende og chefen. I surfernes danske paradis, Klitmøller, forsvinder den nye unge præsts hustru. Men hendes skæbne er ikke det eneste som er på spil i Klitmøller, hvor intet mindre end en veritabel lokal religionskrig truer med at splitte det lille samfund af fiskere og surfere. I det ene "ringhjørne" troner den to-meter høje gamle præst Harry og i det andet er hans "modstander" den unge nye præst Thomas, som ligner en viking. Han er set i præstekjole på et surfboard, og så tillader han rap-musik i Klitmøller Kirke! Det er andet bind i forfatterens serie "Hjemvendt". Første del hedder Savnet.

Underholdende krimi som interessant afslører hemmeligheder i et lille lokalsamfund, når en traditionsbunden kultur trues af det nye fremmede udefra.

Kan fint matche populære krimiforfattere som fx Blædel eller Egholm.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. jun. 2021

Berlingske tidende

Af

Jakob Genz

d. 14. jun. 2021


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2023

Punktskrift

2022

Bog

2021