Gå til indholdUlvesommer : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

454 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2020


Anmeldelser (5)


30. okt. 2020

Et bandeopgør og en stor mængde forsvundet narko sætter politistationen i en lille svensk by på den anden ende. Politiassistent Hannah Wester skal opklare en række mord, som trækker tråde til en russisk mafialignende organisation. For alle krimilæsere.

I Sverige på grænsen til Finland finder et bandeopgør sted, og tasker fyldt med narko samt kontanter forsvinder. En kvinde fra en hemmelig organisation skyer ingen midler i generobringen af de værdifulde tasker. Politiassistent Hannah Wester og resten af politistyrken i den lille by Haparanda får deres sag for i opklaringen, hvor lokalbefolkningen spiller en stor rolle. Hans Rosenfeldt er en del af krimimakkerparret Hjorth Rosenfeldt, og krimien her er første del i en planlagt serie om Hannah Wester.

Rosenfeldt kan sit kram og har leveret en spændende krimi, der er svær at lægge fra sig. Den har nogle enkelte pudsige passager, hvor fortællerstemmen er ulve eller byen selv. Der er stemning af lokalsamfund, og det klæder karaktererne og fortællingen. Absolut læseværdig roman, hvor slutningen lægger op til en to'er.

Bogen placerer sig i den bedre ende af skandinaviske krimier og kan sammenlignes med Lars Kepler.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 27. dec. 2020

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. jan. 2021

Point of view international [online]

Af

Yasmin Abdel-Hak

2021-03-05

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2020-12-08


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020