Gå til indholdTværs over Atlanten : jagten på et umuligt mål


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

269 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

genre/form

erindringerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Kom med tidligere radiovært Mads Vangsø (f. 1971) på en strabadserende rotur tværs over Atlanterhavet og på ørkenløb i Sahara. Undervejs gives et dybt indblik i Vangsøs tanker, tvivl og følelser


Anmeldelser (2)


20. maj. 2019

Kom med radiovært Mads Vangsø på en strabadserende rotur tværs over Atlanterhavet på jagt efter - hvad? Meningen med livet? Svaret bag det hele? For læsere, der nysgerrige på, hvordan ekstremsport påvirker det mentale tankemylder og følelsesliv.

Mads Vangsø nåede i 2013 til et sted i livet, hvor han havde brug for at stoppe op og prøve noget andet - noget, han aldrig havde prøvet før. Det førte - efter en benhård træning - til deltagelse i ultra-ørkenløb på 250 km i Saharas barske klima. Det gav blod på tanden til at finde det næste store eventyr. Og i vinteren 2018-2019 roede han derfor med sin makker Lasse i en dertil indrettet tomands-robåd 5000 km over Atlanterhavet - på tid! Undervejs i disse to store eventyr får vi et dybt indblik i Vangsøs tanker, tvivl og følelser.

Spændende, letlæst fortælling, der beskriver en mand, der leder efter sin rette hylde i livet.

Walking the Amazon


A survival guide for life


beskriver en ekstrem vandretur langs med Amazon-floden. Bear Grylls' A survival guide for life viser, hvordan man bruger ekstremlivets perspektiver til at tackle dagligdagens udfordringerWalking the Amazon beskriver en ekstrem vandretur langs med Amazon-floden. Bear Grylls' viser, hvordan man bruger ekstremlivets perspektiver til at tackle dagligdagens udfordringerWalking the Amazon beskriver en ekstrem vandretur langs med Amazon-floden. Bear Grylls' A survival guide for life viser, hvordan man bruger ekstremlivets perspektiver til at tackle dagligdagens udfordringer.

Lektørudtalelse

Af

Morten Brynildsen

Weekendavisen

Af

Bo Bjørnvig

d. 26. jul. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019