Gå til indholdTusind linjer løgn : den utrolige historie om en forudsigelig medieskandale


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

252 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Fortællingen om journalisten og bedrageren Claas Relotius, som står bag en af de største medieskandaler i nyere tid. Fortalt af journalisten der afslørede bedraget og undervejs satte sit gode rygte på spil. For alle, der interesserer sig for medier, skandaler og spektakulære fortællinger


Anmeldelser (3)


1. apr. 2022

Fortællingen om journalisten og bedrageren Claas Relotius, som står bag en af de største medieskandaler i nyere tid. Fortalt af journalisten der afslørede bedraget og undervejs satte sit gode rygte på spil. For alle, der interesserer sig for medier, skandaler og spektakulære fortællinger.

Claas Relotius er uden sammenligning sin generations største journalistiske stjerne. Han vinder alle de store priser, har en af de mest eftertragtede stillinger i tysk presse, og så er han tilbedt af læsere, kollegaer og sågar af sine chefer. Men han er en bedrager. Næsten alle de spektakulære reportager, han i årevis har skrevet for aviser og magasiner overalt i Tyskland, er baseret på fri fantasi. Dette er fortællingen om, hvordan han blev afsløret.

Et lille mesterværk i journalistisk litteratur. Juan Morena har en sensationel historie og formidler den med suveræn sans for de presseetiske hensyn og virkemidlerne i den fortællende journalistik. Bogen læses som en thriller, og undervejs får læseren et indgående portræt af, hvordan reportagejournalistik bliver til, og hvordan en skruppelløs bedrager arbejder.

Læs bl.a. Ingen kender Dagen


11.11.11


: en avishistorie om begejstring og bedrag om en af den nyere danske mediehistories større skandaler. For journalistiske beretninger om opsigtsvækkende skæbner, se bl.a. 11.11.11 : historien om den danske playboy og komplottet om at smugle Gaddafis søn til MexicoLæs bl.a. Ingen kender Dagen : en avishistorie om begejstring og bedrag om en af den nyere danske mediehistories større skandaler. For journalistiske beretninger om opsigtsvækkende skæbner, se bl.a. : historien om den danske playboy og komplottet om at smugle Gaddafis søn til MexicoLæs bl.a. Ingen kender Dagen : en avishistorie om begejstring og bedrag om en af den nyere danske mediehistories større skandaler. For journalistiske beretninger om opsigtsvækkende skæbner, se bl.a. 11.11.11 : historien om den danske playboy og komplottet om at smugle Gaddafis søn til Mexico.

Lektørudtalelse

Af

Thorbjørn Zeuthen Tirsted

Point of view international [online]

Af

Niels Rohleder

2022-04-21

Jyllands-posten

Af

Jørn Mikkelsen (f. 1956)

d. 16. apr. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022