Gå til indholdTror du ikke på mig?


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

114 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Selma er endelig blevet kærester med Hjalte. Det er super dejligt, men også lidt kompliceret. For hvordan finder man en god balance mellem at være sammen med sine veninder og sin kæreste? Realistisk pigeserie for alle 10-12-årige


Anmeldelser (1)


22. apr. 2021

Selma er endelig blevet kærester med Hjalte. Det er super dejligt, men også lidt kompliceret. For hvordan finder man en god balance mellem at være sammen med sine veninder og sin kæreste? Realistisk pigeserie for alle 10-12-årige.

Selma er forelsket til op over begge ører og vil allerhelst være sammen med Hjalte hele tiden. Men da hendes veninder begynder at tale om, at nogen er kærestekedelig, føler Selma, at det er hende de taler om. I det hele taget er det ikke helt let det med at have en kæreste - for det sætter gang i rigtig mange følelser, der slet ikke er lette at håndtere og som skifter som en vild rutsjebanetur. 5.bind i serien om Selma.

Endnu en skøn bog i serien, der starter med Aldrig mere venner


. Igen lander Puk Krogsøe lige ned i en dansk betweenagers liv. Bøgerne kan sagtens læses enkeltvis, men det er sjovere at læse serien i rækkefølge - hvor man virkelig lærer Selma og hendes personlighed og tankeunivers at kendeEndnu en skøn bog i serien, der starter med Aldrig mere venner. Igen lander Puk Krogsøe lige ned i en dansk betweenagers liv. Bøgerne kan sagtens læses enkeltvis, men det er sjovere at læse serien i rækkefølge - hvor man virkelig lærer Selma og hendes personlighed og tankeunivers at kende.

I serien "Dem fra sjette" kan du også læse om livet som betweenager. 1. bind hedder En ny pige i klassen


Amoriner i luften


og i 5. bind Amoriner i luften handler det også om det svære kæresteriI serien "Dem fra sjette" kan du også læse om livet som betweenager. 1. bind hedder En ny pige i klassen og i 5. bind handler det også om det svære kæresteriI serien "Dem fra sjette" kan du også læse om livet som betweenager. 1. bind hedder En ny pige i klassen og i 5. bind Amoriner i luften handler det også om det svære kæresteri.

Lektørudtalelse

Af

Pia Gunilla Park


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021