Gå til indholdTro i hverdagen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

107 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky (f. 1974) fortæller, hvordan troen på Gud har givet hende mod og hjulpet hende i hendes liv og forfattergerning. Hun deler ud af sin livs- og trosfortælling og reflekterer over emner som tilgivelse, vrede, kærlighed, skyld og indre fred


Anmeldelser (5)


24. feb. 2020

Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky deler gavmildt ud af sin livs- og trosfortælling og reflekterer over emner som tilgivelse, vrede, kærlighed, skyld og indre fred. Primært for læsere der er nysgerrige på det med troen, men også for læsere med interesse for Riebnitzskys liv og forfattergerning.

Forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller åbenhjertigt om, hvordan troen på Gud har givet hende mod og hjulpet hende i hendes liv og forfattergerning. Med udgangspunkt i sit eget liv, samt i beretninger fra Bibelen dykker hun ned i troens univers og fortæller om, hvordan troen og livet med Gud har helt praktisk indflydelse på hverdagen og valgene i livet. Hun kommer bl.a. omkring emner som at turde tro, tilgivelse, vrede, Guds stemme, forskellen på skyld og ansvar, Guds kærlighed og hvorfor kristendommen? Riebnitzsky har skrevet flere romaner og har modtaget BogForums Debutantpris i 2012 samt De Gyldne Laurbær i 2013. Hun har desuden været udsendt som soldat og udenrigsministeriets rådgiver til Afghanistan.

Riebnitzsky fortæller åbenhjertigt om sit liv og sin tro, på en enkel og uhøjtidelig måde, og har mange interessante refleksioner over troens væsen og hvordan den helt praktisk har indflydelse på hverdagens valg.

"Tro i hverdagen" er en del af serien "Kristendommen ifølge", hvor kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. I serien er tidligere udkommet Tro er ikke viden


af Niels Brunse"Tro i hverdagen" er en del af serien "Kristendommen ifølge", hvor kulturpersonligheder giver deres bud på, hvordan troen og det kristne budskab har formet deres tilværelse. I serien er tidligere udkommet Tro er ikke viden af Niels Brunse.

Lektørudtalelse

Af

Cæcilie Hjorth Pedersen

Sygeplejersken

Af

Lillian Linius Larsen

Årg. 120, nr. 7 (2020)

Kristeligt dagblad

Af

Kristian Østergaard (f. 1966)

d. 2. apr. 2020

Weekendavisen

Af

Jørgen Herman Monrad

d. 8. apr. 2020

Præsten

Af

Gudmund Rask Pedersen

Årg. 110, nr. 35 (2020)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Ebog

2020

Punktskrift

2020