Gå til indholdTørke : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

355 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Politimanden Falk vender tilbage til sin barndomsby for at deltage i en vens begravelse. Efter sigende begik han selvmord efter at have dræbt sin familie. Falk bliver opfordret til at grave i sagen, som viser sig at være lidt af en hvepserede


Anmeldelser (4)


18. aug. 2017

Politimanden Falk kommer tilbage til sin barndomsby for at deltage i vennens begravelse. Efter sigende begik han selvmord efter at have dræbt sin familie. Falk bliver opfordret til at grave i sagen, som hurtigt bliver lidt af en hvepserede. For alle læsere, der holder af en underholdende krimiroman med et godt plot.

En tragedie har fundet sted i den tørkeramte by Kiewarra. Kone og barn findes myrdet, mens manden findes død i skoven. Selvmord. Politimanden Falk kommer til begravelsen for at sige farvel sin ven, men bliver opfordret til at undersøge sagen. De var en lykkelig familie, så hvad gik galt? Falk vil allerhelst forlade byen i en fart. Der er alt for mange minder og en 20 år gammel sag om et selvmord bliver vakt til live igen. Det er Harpers debutroman og den har fået flere priser, bl.a. Årets bog ved Australien Indie Book Awards. Filmrettighederne er solgt.

Velskrevet og underholdende roman, som er svær at lægge fra sig. Personerne er eminent beskrevet og den pressede stemning blandt borgerne i det tørkeramte område pulserer. Fortællingen er skiftevis nutidig og fra tiden, hvor Falk var ung og boede i byen. Det giver en god vekselvirkning og øger spændingen.

Harper er på højde med forfattere som John Hart og kunne i handling minde om Rødt vand


Harper er på højde med forfattere som John Hart og kunne i handling minde om Rødt vand.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2017-09-13

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 18. sep. 2017

Weekendavisen

Af

Morten Hesseldahl

d. 8. sep. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2017

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017