Bøger / faglitteratur / kogebøger

To mand & en trykkoger : comeback til en klassiker


Beskrivelse


Kogebog med 45 opskrifter til retter lavet med en trykkoger, som det væsenligste køkkenværktøj.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 11. nov. 2014

Denne kogebog beskriver, hvor let det er at lave mad med en trykkoger. Der er både opskrifter, gode tips og sjove historier, så hvis man har lyst til at gå i gang med at lære kunsten at lave mad med trykkoger, så er det her man skal starte.

Her er en grundig bog om mad lavet i en trykkoger. Der er fakta om trykkoger-kunsten og ellers primært opskrifter. Man kan lave supper, lynretter, hovedretter, tilbehør og søde sager. Derudover indeholder bogen en tabel med kogetider, lidt om ernæring og energi, et opskriftindex og lidt om forfatterne. Den er rigt illustreret med farvefotos af de færdige opskrifter. Hver opskrift angiver antal personer, hvilke ingredienser man skal bruge, samt en vejledning i hvordan maden skal trykkoges samt trykkogetiden. Der er også tips til hver ret. Opskrifterne er lette at læse og virker lette at følge. Forfatternes mission er at indføre trykkogeren i danskernes køkken (igen).

Meget inspirerende kogebog, der hiver en gammel klassiker frem og viser, hvordan man kan lave både nye, gamle og klassiske retter på kort tid. Den er saglig, grundig og indbydende illustreret.

Den nyeste anden bog om mad med trykkoger er: Trykkoger kogebog, og ellers skal vi tilbage til starten af 1980'erne for at finde noget om emnet.