Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Timmy Taber - en bog, du ikke må læse

Del 5 af Timmy Taber

Beskrivelse


Timmys mor skal giftes og hans bedste ven dør. Men han er verdens bedste detektiv og skal nok opklare sagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 30. nov. 2016

Verden er stadig imod Timmy. Hans mor skal giftes, skolens lærere strejker, men han får ikke fri af den grund og hans bedste ven dør. Men Timmy er verdens bedste detektiv og skal nok komme til bunds i den sag. For alle, der har læst de foregående bøger om Timmy Taber. For 8-12-årige.

Dette er 5. bind i serien om "Timmy Taber", som atter må bevise sin genialitet for en verden, der ikke forstår ham. Grundet begivenhederne i det forrige bind, Timmy Taber rammer bunden, har hans mor forbudt ham at lave detektivarbejde i 6 måneder. Det er meget svært for Verdens Bedste Detektiv ikke at opklare sager, så han må skjule det for sin mor. Selvom Timmy er meget stresset over sin mors forestående bryllup, må han dog kaste sig over sin største sag hidtil, og opklare mordet på sin bedste ven Rudi Ramsløg. Heldigvis får han endnu en gang hjælp af Tilde P.

Det er endnu et godt bind i serien, hvor Timmy igen formår at holde den virkelige verdens grumme sandheder fra livet, ved at opfinde nogle endnu værre. Det er som de andre bind serien en rigtig sjov bog, med nogle helt fantastiske tegninger til. Den lidt alvorlige tone som sneg sig ind i Timmys verden i det forrige bind er væk (i hvert fald for Timmy), og det resulterer i en lidt dramatisk slutning.

Serien om Timmy Taber vil begejstre dem, der kan lide Wimpy Kid. [Bind] 1 og Kaptajn Underhylers eventyrWimpy Kid. Bind 1 : Ikke en dagbogKaptajn Underhylers eventyrSerien om Timmy Taber vil begejstre dem, der kan lide Wimpy Kid. [Bind] 1 og .