Gå til indholdTerapi for mennesker i uniform


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

379 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Med afsæt i sine år i politiet og i sin rolle som terapeut giver forfatteren et indblik i politibetjentes arbejdsmiljø, og fortæller om krise- og traumeterapi som hjælp til politibetjente og andre uniformerede i psykisk belastende jobs


Anmeldelser (1)


18. dec. 2020

Med afsæt i sine år i politiet og i sin rolle som terapeut giver forfatteren et indblik i politibetjentes arbejdsmiljø, og fortæller om krise- og traumeterapi som hjælp til politibetjente og andre uniformerede i psykisk belastende jobs.

Michael Molin mener, at politiet er præget af en korpsånd med macho- og tavshedskultur med dårlig ledelse, som er skadeligt for betjente, der har traumatiserende oplevelser i tjenesten. Han fortæller, hvad han har gjort for at blive et helt menneske igen efter sine egne traumer, og giver eksempler på psykisk belastende operationer og eksempler på samtaler med politibetjente og deres pårørende i sin terapi. Han fortæller desuden om de teorier og metoder, der finder anvendelse i hans eklektiske terapi - som fx tilknytningsmønstre, mestring, konflikthåndtering, og struktureret krise- og traumebehandling.

Molin kommer omkring mange emner indenfor psykologi, traumer, kriser og den uniformerede hverdag. Bogen virker lidt usammenhængende, men er på hjemmebane i beskrivelsen af politibetjentes psykiske udfordringer på jobbet med potentielle farer og et presset skema.

Grundbog i belastningspsykologi


Helbredelse af traumer


Ryst dig fri


Den 9. kreds - politiet indefra


handler om professionelles arbejde i psykisk krævende jobs. Helbredelse af traumer og Ryst dig fri tilbyder selvhjælp til de traumatiserede. Den 9. kreds - politiet indefra beskriver en betjents hverdag i politietGrundbog i belastningspsykologi handler om professionelles arbejde i psykisk krævende jobs. og Ryst dig fri tilbyder selvhjælp til de traumatiserede. Den 9. kreds - politiet indefra beskriver en betjents hverdag i politietGrundbog i belastningspsykologi handler om professionelles arbejde i psykisk krævende jobs. Helbredelse af traumer og tilbyder selvhjælp til de traumatiserede. Den 9. kreds - politiet indefra beskriver en betjents hverdag i politietGrundbog i belastningspsykologi handler om professionelles arbejde i psykisk krævende jobs. Helbredelse af traumer og Ryst dig fri tilbyder selvhjælp til de traumatiserede. beskriver en betjents hverdag i politietGrundbog i belastningspsykologi handler om professionelles arbejde i psykisk krævende jobs. Helbredelse af traumer og Ryst dig fri tilbyder selvhjælp til de traumatiserede. Den 9. kreds - politiet indefra beskriver en betjents hverdag i politiet.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2020

Ebog

2020