Gå til indholdTegn ansigter på 15 minutter : overrask dine venner med dine portrætter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

128 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Tegnekursus med indføring i teknikker og trin-for-trin øvelser. Med afsnit om de enkelte træk og deres relationer til hinanden, hårets forløb, tone og tekstur, ansigtsudtryk, alder, køn, race, samt udstyr som fx briller


Anmeldelser (1)


28. apr. 2015

Velfungerende tegnekursus med grundig indføring i teknikker og gode trin-for-trin øvelser til alle, der gerne vil lære at tegne portrætter på 15 minutter.

Bøgerne, som overalt er illustreret med vejledende blyantstegninger, giver en introduktion til de praktiske færdigheder ift. streger, toner, lys og skygge, observerende måling, mv. Overordnet følges faserne: skitsering, stillads for tegningen, samt udarbejdelse. I begge bøger arbejdes der med problemløsning ift. typiske vanskeligheder,samt forståelse af ansigtet og kroppens anatomi. I "Tegn ansigter" gennemgås de enkelte træk og deres relationer til hinanden, samt hårets forløb, tone og tekstur. Portrættet uddybes med afsnit om bl.a. ansigtsudtryk, alder, køn, race, samt udstyr som fx briller. I "Tegn mennesker" er målet at fange det hele menneske i et øjebliksbillede. Her er flere indledende øvelser med fokus på kanter og linjer, relationer og punkter, former og rum. Udover tegneprocessens faser uddybes udfordringer ved at tegne de forskellige kropsdele, beklædning, samt figurer i bevægelse.

Begge bøger er grundige og lærerige indføringer til portrættegning, med masser af øvelser og trin-for-trin vejledninger.

Af specifikke bøger om at tegne ansigter kan nævnes Lær at tegne klassiske ansigter


Lær at tegne den menneskelige figur


Lær at tegne mennesker


og om at tegne mennesker Lær at tegne den menneskelige figur og Lær at tegne menneskerAf specifikke bøger om at tegne ansigter kan nævnes Lær at tegne klassiske ansigter og om at tegne mennesker og Lær at tegne menneskerAf specifikke bøger om at tegne ansigter kan nævnes Lær at tegne klassiske ansigter og om at tegne mennesker Lær at tegne den menneskelige figur og Af specifikke bøger om at tegne ansigter kan nævnes Lær at tegne klassiske ansigter og om at tegne mennesker Lær at tegne den menneskelige figur og Lær at tegne mennesker.

Lektørudtalelse

Af

Erik Elkjær Koch


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015