Gå til indholdTankestrøm og -streger : om min sorg


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

119 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Pernille mistede sin lillebror i en tragisk ulykke. Gennem tegninger, rim, billeder og dagbogspassager fortæller Pernille om den store sorg


Anmeldelser (1)


22. aug. 2017

Pernille mistede sin lillebror i en tragisk ulykke. Gennem tegninger, rim, billeder og dagbogspassager fortæller Pernille om den store sorg. Et centralt og modigt indblik om "sorg", der både kan bruges som en form for selvhjælpsbog, i forbindelse med undervisning og som en personlig og stærk beretning.

Pernille Øster Strøm er 22 år gammel. Da hun var 19 år mistede hun sin lillebror Jonas i en ulykke. Bogen er et sammensurium af ord og illustrationer, af form og indhold. Digte glider sammen med gode råd og store følelser glider sammen med den grusomme sorg.

"Tankestrøm og -streger om min sorg" er et modigt og vigtigt værk. Forfatteren formidler sorgen så stærkt, at man som læser ikke kan undgå at få en lille del af den "sorgklump" som beskrives i bogen. Og det er også intentionen. For som forfatteren skriver: "Sorg kan ikke heles. Det har jeg skrevet før, og jeg nævner det gerne igen." Sorgen skal tales om, den skal bearbejdes, der skal grædes og der findes ikke nogen nem kur til at komme over sorg. Men med bogen har Pernille Øster Strøm givet noget af sig selv og det tror jeg kan hjælpe andre. Det er ikke nogen professor der taler ned, her er en pige der fanger din opmærksomhed og taler direkte til dig og dit hjerte med fine ord og levende illustrationer.

Der findes et utal af bøger om sorg, eksempelvis Den nødvendige smerte


Ja! Det er mig med den døde dreng!


og Ja! Det er mig med den døde dreng!Der findes et utal af bøger om sorg, eksempelvis Den nødvendige smerte og Der findes et utal af bøger om sorg, eksempelvis Den nødvendige smerte og Ja! Det er mig med den døde dreng!.

Lektørudtalelse

Af

Jacob Holm Krogsøe


Informationer og udgaver

Bog

2017