Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Syndige nætter

Del 0 af After HoursDetaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Udgivet

2022

Ophav

Elle Kennedy(forfatter)
Genre og formroman, romaner, erotiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Skyler har altid været den søde og ordentlige pige. Men da hun møder Gage, giver hun efter for sit vilde begær. Skyler vil for første gang opleve rå og uforpligtende lidenskab, men Gage vil ikke længere adskille sex og følelser. 1. del af serien "After Hours" for alle fans af erotiske romaner og læsere af kortromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 25. feb. 2022

Skyler har altid været den søde og ordentlige pige. Men da hun møder Gage, giver hun efter for sit vilde begær. Skyler vil for første gang opleve rå og uforpligtende lidenskab, men Gage vil ikke længere adskille sex og følelser. 1. del af serien "After Hours" for alle fans af erotiske romaner og læsere af kortromaner.

Gage, AJ og Reed er alle 3 tidligere professionelle MMA kæmpere, de er bedste venner og har sammen åbnet den eksklusive natklub, Sin. De 3 lækre mænd vælter sig i tilbud om uforpligtende sex og der skal noget helt særligt til for at vække deres interesse, for de har rigeligt at slås med ved siden af klubben. Gage forsøger at hjælpe med at betale sin brors narkogæld, Reed forsøger at være mere end bare en useriøs "bad boy" og AJ kæmper for at vriste sig fri fra sin perfekte storebrors skygge. Men når de først fatter interesse for en kvinde, kan intet stoppe dem.

Bestsellerforfatter Elle Kennedy lægger ikke fingrene i mellem i beskrivelsen af de hede sexscener, men hun formår også at gøre den omkringliggende handling både vedkommende og interessant. På trods af kortroman-formatet får forfatteren for hvert bind både knyttet handlingen sammen til sidst og ledt videre til næste bind i serien. Det er høj klasse inden for genren.

Amanda Maxlyn Stille!Godt naboskab


: forbudt kærlighed : sexet romance og Carey Heywoods Godt naboskab : kortroman er også både sexede og korte romanerAmanda Maxlyn Stille! : forbudt kærlighed : sexet romance og Carey Heywoods : kortroman er også både sexede og korte romaner.Informationer og udgaver

2022

Ebog

Elle Kennedy

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Nina Marie Birk

Flamingo