Gå til indholdSweatshirts : snitmønster til bluser, toppe & kjoler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

32 sider: ill. (nogle i farver) (1 mønsterark)

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Inspiration til at sy variationer over den klassiske sweatshirt til både mænd og kvinder. Ved at ændre længden på krop og ærmer, tilføje hætter og lommer, eller lege med halskantens udformning, ændres grundmodellen til toppe, bluser og kjoler


Anmeldelser (1)


18. mar. 2016

Dette inspirationshæfte indeholder talrige variationer over den klassiske sweatshirt og vil falde i god jord hos syersker, der ønsker at sætte deres eget præg på hverdagstøjet.

Inspirationshæftet "Sweatshirts" indeholder mønsterark til syning af en klassisk, unisex sweatshirt i størrelse XS - XL. Denne grundmodel kan varieres næsten i det uendelige: Her findes fx anvisninger på at ændre længden på krop og ærmer, tilføje hætte og lommer eller lege med halskantens udformning. De enkelte teknikker og designgreb forklares kort, og der opfordres til at mixe og matche.

Grundopskriften er let at gå til, og det er imponerende hvor mange designs der kan afledes af det. Billedsiden fungerer godt, og begreber og teknikker forklares enkelt og forståeligt, omend læseren nok skal have en smule erfaring med syning for ikke at blive forvirret over de mange valg.

Sy tøj af strikstoffer


Kærlighed ved første sting


Sy!


Vendestrik


fra 1985 har unægteligt nogle år på bagen. I de senere år er kommet en del sybøger for begyndere og letøvede, fx Kærlighed ved første sting og Sy! med et mere romantisk, retropræget udtryk. Layout- og konceptmæssigt minder "Sweatshirts" om Hanne Meedoms strikkebøger fx VendestrikSy tøj af strikstoffer fra 1985 har unægteligt nogle år på bagen. I de senere år er kommet en del sybøger for begyndere og letøvede, fx og Sy! med et mere romantisk, retropræget udtryk. Layout- og konceptmæssigt minder "Sweatshirts" om Hanne Meedoms strikkebøger fx VendestrikSy tøj af strikstoffer fra 1985 har unægteligt nogle år på bagen. I de senere år er kommet en del sybøger for begyndere og letøvede, fx Kærlighed ved første sting og med et mere romantisk, retropræget udtryk. Layout- og konceptmæssigt minder "Sweatshirts" om Hanne Meedoms strikkebøger fx VendestrikSy tøj af strikstoffer fra 1985 har unægteligt nogle år på bagen. I de senere år er kommet en del sybøger for begyndere og letøvede, fx Kærlighed ved første sting og Sy! med et mere romantisk, retropræget udtryk. Layout- og konceptmæssigt minder "Sweatshirts" om Hanne Meedoms strikkebøger fx Sy tøj af strikstoffer fra 1985 har unægteligt nogle år på bagen. I de senere år er kommet en del sybøger for begyndere og letøvede, fx Kærlighed ved første sting og Sy! med et mere romantisk, retropræget udtryk. Layout- og konceptmæssigt minder "Sweatshirts" om Hanne Meedoms strikkebøger fx Vendestrik.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Hagen Thomasen


Informationer og udgaver

Bog

2016