Gå til indholdSuperfit : smid kiloene på 20 minutter, træn effektivt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

125 sider: ill. i farver

Udgivet

2008

genre/form

øvelserOriginaludgave

2008


Beskrivelse


Træningsprogrammer som kombinerer styrke- og konditionstræning, så man kan få en slank og veltrænet krop med 20 minutters træning pr. gang


Anmeldelser (2)


19. dec. 2008

En bog til dem, som ønsker at komme i form - eller vedligeholde formen - ved at træne hjemme. Træningen kræver ingen redskaber, den kan udføres overalt og på alle tidspunkter af døgnet.

Ida Krak er personlig træner og fast skribent på Alt for damerne. Det er hendes første bog. Hendes formål med bogen er at beskrive et program, som kombinerer styrke- og konditionstræning, så man kan få et slank og veltrænet krop med 20 minutters træning pr. gang. Træningsprogrammet kan bruges af både nybegyndere og mere erfarne. Som træningsmetode anbefaler Krak cirkeltræning, som hun definerer som en række øvelser, som er styrke- og konditionsrelaterede, og som udføres hurtigt efter hinanden eller med en lille pause på 10-60 sekunder. Der er typisk 6-12 forskellige øvelser, som udføres 6-15 gange hver i 3-4 omgange. Inden de 4 egentlige træningsprogrammer bliver gennemgået er der en kort introduktion til kroppens behov for mad og drikke. Alle øvelser bliver forklaret grundigt og med fotos, og de eneste remedier, der anvendes er en klud og et sjippetov til powerprogram nr. 4.

Cirkeltræning har været kendt inden for idræt i mange år, også som circuit- eller stationstræning, men det er rigtig mange år siden, der er kommet litteratur om denne træningsmetode. Der er enkelte bøger om styrketræning hjemme, bl.a. Styrketræning for kvinder, 2008.

En god og indbydende bog, som supplerer den store mængde af bøger om fittnes. Fordelen ved den er, at alle kan udføre øvelserne overalt og når som helst.

Lektørudtalelse

Af

Anne Grete Jacobsen

Politiken

Af

Lars Hedebo Olsen

d. 10. jan. 2009


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Bog

2008