Gå til indholdSundt & sjovt : kalorielette retter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

199 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Inspiration og vejledning til vægttab gennem enkle kostråd, nemme opskrifter og overskuelig træning. Konceptet er "Sundt & Sjovt", hvor mad- og træningsplaner skal være realistiske. Anbefales alle, der vil i gang med at tabe sig


Anmeldelser (1)


1. jul. 2022

Inspiration og vejledning til vægttab gennem enkle kostråd, nemme opskrifter og overskuelig træning. Konceptet er "Sundt & Sjovt", hvor mad- og træningsplaner skal være realistiske. Anbefales alle, der vil i gang med at tabe sig.

"Sundt & sjovt" er et firma, som tilbyder online coachingforløb og kost- og træningsprogrammer. Kvartetten bag firmaet er uddannet indenfor ernæring, sundhed og træning. Vil man tabe sig, skal man være i kalorieunderskud ved enten at skrue ned for kalorieindtaget eller forbruge flere kalorier gennem træning. Opskrifterne tager udgangspunkt i tallerkenmodellen og er inddelt i morgenmad, kolde retter, varme retter og mellemmåltider. Alle opskrifter er kalorieberegnede og viser fordelingen af fedt, protein, kulhydrater og kostfibre. Bogens tre træningsprogrammer er opdelt i begynder, let øvet og øvet. Der er fokus på konditions- og styrketræning, som træner hele kroppen. Alle øvelserne er illustreret med billeder.

Helt i tråd med andre nyere udgivelser, der kombinerer kost og træning. Opskrifterne er nemme og indbydende. Det er et plus at træningsøvelserne kan laves hjemme uden ekstra udstyr. En inspirerende og overskuelig indgang til vægttab.

Anne Bech og Michelle Kristensen har udgivet en del bøger, som kombinerer kost og træning, se fx Kom i form på 6 uger


MK bootcamp


Ligevægt - stærk, let og mæt


og MK bootcamp. Anne Hjernøe inspirerer også til sund kost og træning i Ligevægt - stærk, let og mætAnne Bech og Michelle Kristensen har udgivet en del bøger, som kombinerer kost og træning, se fx Kom i form på 6 uger og . Anne Hjernøe inspirerer også til sund kost og træning i Ligevægt - stærk, let og mætAnne Bech og Michelle Kristensen har udgivet en del bøger, som kombinerer kost og træning, se fx Kom i form på 6 uger og MK bootcamp. Anne Hjernøe inspirerer også til sund kost og træning i Anne Bech og Michelle Kristensen har udgivet en del bøger, som kombinerer kost og træning, se fx Kom i form på 6 uger og MK bootcamp. Anne Hjernøe inspirerer også til sund kost og træning i Ligevægt - stærk, let og mæt.

Lektørudtalelse

Af

Line Hoffgaard


Informationer og udgaver

Bog

2022