Gå til indholdStrikkepinde & spisepinde : japansk hverdagsmad & håndstrikkede tørklæder


Beskrivelse


En kombineret strikke-og kogebog med japansk inspiration til alle, der gerne vil strikke, primært sjaler og halstørklæder, samt lave japansk mad


Anmeldelser (1)


7. jan. 2021

En kombineret strikke-og kogebog med japansk inspiration til alle, der gerne vil strikke, primært sjaler og halstørklæder, samt lave japansk mad.

Forfatterne har lavet en kombibog med både strikkeopskrifter og madopskrifter inspireret af Japan. Bogen består af 5 kapitler: Grillede spyd og lune tørklæder, Nudler og luftige sjaler, Simreretter og strik, der tager tid, Sushi og sommersjaler, Tempura og varme tørklæder. Indimellem er der en side om at strikke og lave mad samt noget om den japanske madkasse. Bagest i bogen er der en side med japanske produkter og en side med ingredienser og forkortelser. De to forfattere er strikdesigner Marianne Isager, og kok og japankender Jens Rahbek Hansen.

En spændende idé at tage udgangspunkt i et land og kombinere strik og opskrifter i en fælles bog. Bogen krydres med fotos af både maden og tørklæderne. Det er en fordel at kende lidt til japansk madlavning, men selve ingredienserne fås (primært) i velassorterede supermarkeder. Strikkemønstrene er for de lettere og mere øvede strikkere.

Vi har bøger med japansk strik - som fx Japanske strikkemønstre


Kondos japanske køkken


- og bøger med japansk mad - som fx Kondos japanske køkken, men ikke nogen, hvor de to ting er kombineretVi har bøger med japansk strik - som fx Japanske strikkemønstre - og bøger med japansk mad - som fx , men ikke nogen, hvor de to ting er kombineretVi har bøger med japansk strik - som fx Japanske strikkemønstre - og bøger med japansk mad - som fx Kondos japanske køkken, men ikke nogen, hvor de to ting er kombineret.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2020