Gå til indholdStrikkede sokker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Opskrifter på 19 hyggesokker i mange farver og mønstre fra størrelse 20/21 til 45/47. Strikkebog med opskrifter i varierende sværhedsgrader


Anmeldelser (1)


1. okt. 2021

Opskrifter på 22 hyggesokker i mange farver og mønstre fra størrelse 20/21 til 45/47. Strikkebog med opskrifter i varierende sværhedsgrader.

Bogen består primært af de 22 strikkeopskrifter på sokkerne. Bagest i bogen er ca. 25 sider med grundlæggende teknikker: "Materiale", "Sådan strikker man" og "Sokken". Alle bogens opskrifter har en rapport på 4 masker, og der er til hver opskrift angivet: sværhedsgrad, størrelse, materiale samt strikkeprøve. Herefter kommer mønstre og selve opskriftsvejledningen. Der er fotos af de færdigstrikkede sokker efter de enkelte opskrifter. Forfatteren kendes også under navnet Stine & Stitch.

Inspirerende og hyggelig sokkestrikkebog til de strikkeglade.

Strik er til stadighed lige populært, og der findes en del gode strømpe-strikkebøger - som denne af samme forfatter: Sokkebogen


Strik en hæl og strik en tå


og denne af Lene Randorff: Strik en hæl og strik en tåStrik er til stadighed lige populært, og der findes en del gode strømpe-strikkebøger - som denne af samme forfatter: Sokkebogen og denne af Lene Randorff: Strik er til stadighed lige populært, og der findes en del gode strømpe-strikkebøger - som denne af samme forfatter: Sokkebogen og denne af Lene Randorff: Strik en hæl og strik en tå.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2021

Bog

2021