Gå til indholdStrikkede grydelapper : opskrifter & inspiration


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

111 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Anmeldelser (1)


15. feb. 2016

Opskrifter på grydelapper i forskellige former og teknikker, som både øvede og begynderstrikkere kan kaste sig over. For dem, som gerne vil lære at strikke og dem, som gerne vil have inspiration til nye sjove grydelapper.

Bogen giver opskrifter på 28 forskellige strikkede grydelapper. Både almindelige firkantede og nogle med former som dyr og ting. Grydelapperne anvender tilsammen mange forskellige teknikker som retstrik, glatstrik, mønsterstrik, ind- og udtagninger, snoninger, hækling på strik og påsyning af strikkede og hæklede dekorationer. Næsten alle grydelapperne afsluttes med hæklede kanter og detaljer og derfor er der strikke- og hækleskole med instruktioner i grundteknikkerne til både strik og hækling bagest i bogen. Der anvendes samme garn til alle grydelapperne.

Da opskrifterne bygger på mange forskellige teknikker kan bogen bruges til at øve sig inden man går i gang med større projekter - som en måde at afprøve en teknik på et overskueligt projekt. Bogens grydelapper er fine og de fleste strikkere vil kunne finde interessante opskrifter, fordi stilen spænder vidt og tilgodeser en bred smag.

Der er ikke andre strikkebøger som udelukkende omhandler grydelapper men fx Håndarbejde i haven


har et afsnit med ting til madlavning, herunder grydelapper. Bogens forklarende tilgang minder om bøger af Sys Fredens, som også kan benyttes af både begyndere og øvedeDer er ikke andre strikkebøger som udelukkende omhandler grydelapper men fx Håndarbejde i haven har et afsnit med ting til madlavning, herunder grydelapper. Bogens forklarende tilgang minder om bøger af Sys Fredens, som også kan benyttes af både begyndere og øvede.

Lektørudtalelse

Af

Frederik Nielsen


Informationer og udgaver

Bog

2016