Gå til indholdStress af mor : tril ud og træn i naturen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

127 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2015

genre/form

øvelserOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Gode råd til nybagte mødre, der gerne vil have mest mulig energi og overskud til at være mor. Om hvad der sker med kroppen efter fødslen, og hvordan man opnår at komme i bedre form og få mere energi


Anmeldelser (1)


6. mar. 2015

Guide-bog for nybagte mødre og andre med babyer at passe, der gerne vil ud og træne i naturen og have den lille med sig. Forfatteren giver råd og vejledning omkring de muligheder der byder sig derude - og det endda helt gratis.

Bogen består af 8 kapitler, indledning og afslutning. Den handler om at gå tur med barnevognen, nybagte mødres krop, energi til kroppen, søvnmangel, vejrtrækningen, løb, gode råd før, under og efter træning - og til sidst en sund madplan for en uge. Bogen henvender sig til både nybegyndere og træningsvante. Den illustreres med hhv. farvefotos, der er stemningsbillederne i bogen, og sort/hvid-fotos, der viser forskellige øvelser. Forfatteren er lærer og har forskellige idrætsuddannelser. Desuden træner hun hver uge mødre med babyer i naturen, og hun underviser samtidig lærere og pædagoger i brug af bevægelse i undervisningen.

En letlæst, kortfattet og praktisk bog til småbørnsmødre, der gerne vil i gang med at træne, hvor de kan have babyen med.

Der findes flere andre bøger om træning for nybagte mødre, fx 9 måneder før - 9 måneder efter


. Dette er dog den første, der primært beskæftiger sig med træning i naturenDer findes flere andre bøger om træning for nybagte mødre, fx 9 måneder før - 9 måneder efter. Dette er dog den første, der primært beskæftiger sig med træning i naturen.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2015

Ebog

2015