Gå til indholdStalingrads engel


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

208 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Stalingrad opføres som historisk skuespil, men alt bliver pludselig virkeligt


Anmeldelser (1)


27. feb. 2020

Stalingrad er genopstået - med al dens terror og rædsel! For alle voksne læsere, der kan lide en god spændingsroman.

Stalingrad i krigens dage, vinteren 1942, bliver genopført som historisk skuespil, hvor man kan tage med rejseselskabet "Autentiske rejser" og opleve slaget på egen krop. Historiker Michael Bech får mulighed for at tage med på rejsen, selvom han må efterlade sin højgravide hustru hjemme. Da de er fremme opdager turisterne dog hurtigt at der er noget grueligt galt - folk dør, rigtigt.

Stalingrads Engel har et dramatisk fantasifuldt plot, der både er skræmmende, nervepirrende, gruopvækkende og dystopisk. Man mærker tydeligt forfatternes interesse for historie og ikke mindst litteraturen som håndværk. Falder godt i tråd med nutidens populære sciencefiction serie som Westworld (HBO serie baseret på spillefilmen Westworld fra 1973 Jonathan Nolan og Lisa Joy).

Af andet litteratur anbefales Fluernes herre


Shutter Island


og Shutter Island, der begge får læseren til at glæde sig over og tænke på den virkelighed, de befinder sig iAf andet litteratur anbefales Fluernes herre og , der begge får læseren til at glæde sig over og tænke på den virkelighed, de befinder sig iAf andet litteratur anbefales Fluernes herre og Shutter Island, der begge får læseren til at glæde sig over og tænke på den virkelighed, de befinder sig i.

Lektørudtalelse

Af

Michelé Askja K Hvarregaard


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020