Gå til indholdSpotlights : historien om en skuespiller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

218 sider

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Skuespilleren Philips karriere er selvforskyldt gået i stå. På "rekreation" i Tønder møder han Lotte, som han forelsker sig i, og han indleder et dobbeltspil overfor Lotte i Tønder og kæresten Susanne i København


Anmeldelser (1)


25. okt. 2012

Skal formidles som en humoristisk og underholdende bog om en opblæst skuespiller med koks i karriere og parforhold. Dick lit, der nok mest appellerer til kvinder.

Niels Bredager er tidligere skoleinspektør. Dette er hans anden roman. 38-årige skuespiller Philip har gjort sig upopulær i branchekredse, og står nu uden job. Privat giver han den i rollen som vittig charmetrold, med et stort talent for at smyge sig uden om ansvar. På et længere "rekreationsophold" i Tønder møder han fraskilte Lotte, som han indleder et forhold til. Hjemme i København klarer kæresten Susanne indtjeningen. Philip fanges i et dobbeltspil, og hans evne til at gradbøje sandheden er ikke mindre end hans ego. Han bliver dog afsløret af begge, og tvinges til at omdefinere sit liv og prioriteringer. Humoristisk og letløbende komedie i 29 scener med sjove dialoger og Philips enetaler til den døde mor, der afslører ham som en spradebasse. Persontegning og dynamikken mellem hovedpersonerne er fin. Bredager har talent for at skrive, så man morer sig.

Millionær, 2010, har den skæve humor og komikken til fælles med denne. Stille dage i Mixing Part, 2010, er en lang dialog mellem mand og kone med en humoristisk synsvinkel.

Underholdende og humoristisk komedie om en skuespiller med rod i karriere og parforhold, med morsomme dialoger og enetaler, der afslører hovedpersonen som en opblæst spradebasse. Til læsere af romaner om parforholdets trakasserier med en humoristisk vinkel.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Bog

2012

Ebog

2012