Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - evigtræet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

221 sider

Udgivet

2016

Ophav

Marie Lu(forfatter)

Kim Langer(oversætter)

Johnnie McCoy(redaktør)

Michael Walton(korttegner)
Genre og formroman, fantasy
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Fantasy. Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanderne sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 1. feb. 2016

Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanden sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer. For fantasy-læsere fra 12 år, der har fulgt "Spirit animals"-serien.

De 4 helte Conor, Abeke, Meilin og Rollan forsøger en sidste gang at finde sammen og samle modstand mod de to Åndedyr som er ved at ødelægge hele Erdas i deres forsøg på at samle alle Talismanerne, og genskabe verden i deres billede. Men rejsen bliver lang og kampen meget hård, for de er håbløst i undertal overfor Erobrernes talløse hær. Dette er det 7. og sidste bind i serien "Spirit animals", som denne gang er skrevet af Marie Lu, som også har skrevet serien "En Legend-roman".

Det sidste bind i "Spirit animals" serien er akkurat lige så spændende som de foregående. De enkelte bind i serien bør ikke læses uafhængigt af hinanden, serien skal læses i rækkefølge. Det er en stor fornøjelse, at nå frem til denne, meget tilfredsstillende slutning til sidst.

Den konstante jagt på dyr i overstørrelse minder meget om Adam Blades serie "Monsterjagten", der begynder med Ilddragen Ferno. "Monsterjagten" er skrevet i et noget mere simpelt sprog. "Spirit animals" kan derfor anbefales til dem der er blevet trætte af Blades serie, og som ledte efter noget mere udfordrende.Informationer og udgaver

2017

Bog

Marie Lu

Alvilda, 2. udgave

2016

Bog

Marie Lu

Alvilda, 1. udgave

2016

Ebog

Marie Lu

Alvilda, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Lars Junker Thiesgaard

Nota