Gå til indholdSommeren ved havet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

380 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Robyn har haft en lykkelig opvækst hos sine adoptivforældre i en lille kystby i Sydengland. Nu hvor hun er gravid og skal giftes, ønsker hun at kende sin biologiske mor, men vil det ødelægge håbet om en lykkelig fremtid? Hjertevarm fortælling til læsere af feel good-romaner - og perfekt til en strandferie


Anmeldelser (1)


3. jun. 2022

Robyn har haft en lykkelig opvækst hos sine adoptivforældre i en lille kystby i Sydengland. Nu hvor hun er gravid og skal giftes, ønsker hun at kende sin biologiske mor, men vil det ødelægge håbet om en lykkelig fremtid? Hjertevarm fortælling til læsere af feel good-romaner - og perfekt til en strandferie.

Det er forår i den idylliske by Everdene i Devon. Robyn og Jake driver et anlægsgartneri sammen, venter deres ønskebarn og planlægger deres drømmebryllup i familiens strandhytte. Familie og venner bidrager til bryllupsforberedelserne, og deres livshistorier oprulles samtidig. Selv om de er glade for deres tilværelse, bærer de hver især på sorg fra tidligere forhold eller har økonomiske problemer. I et andet spor fortælles om Emily, der tredive år tidligere blev stormende forelsket, gravid og mor til Robyn.

En velskrevet historie fyldt med søde, rare mennesker i skønne omgivelser. Her er masser af stemning og nogle elskelige personer. Fortællingen om at måtte bortadoptere sit nyfødte barn og modsat at finde sin biologiske mor er fint og gribende beskrevet.

Lucinda Rileys serie "De syv søstre" handler også om adoption og om at finde sit ophav. Jenny Colgan skriver lignende romantiske underholdningsromaner fra pittoreske små lokalsamfund, hvor læseren lærer flere indbyggere at kende, fx Det lille bageri på strandpromenaden


Hjertets boghandel


Hjertets boghandelLucinda Rileys serie "De syv søstre" handler også om adoption og om at finde sit ophav. Jenny Colgan skriver lignende romantiske underholdningsromaner fra pittoreske små lokalsamfund, hvor læseren lærer flere indbyggere at kende, fx Det lille bageri på strandpromenaden Lucinda Rileys serie "De syv søstre" handler også om adoption og om at finde sit ophav. Jenny Colgan skriver lignende romantiske underholdningsromaner fra pittoreske små lokalsamfund, hvor læseren lærer flere indbyggere at kende, fx Det lille bageri på strandpromenaden Hjertets boghandel.

Lektørudtalelse

Af

Birgit Sloth


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022