Gå til indholdSolomon Creed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

426 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Solomon Creed ankommer til en lille by midt i en katastrofe. Han lider af hukommelsestab, men har alligevel indsigt og empati, og forsøger at redde både byen og den unge enke Holly, men modarbejdes af korrupte ledere


Anmeldelser (2)


6. okt. 2015

Solomon Creed ankommer til en lille by midt i en katastrofe. Han lider af hukommelsestab, men har alligevel indsigt og empati, og forsøger at redde både byen og den unge enke Holly, men modarbejdes af korrupte ledere. For spændingsbogslæsere, der ikke går af vejen for lidt overnaturlig indblanden i sagerne.

Et flystyrt, der sætter ørkenen i brand og truer den lille bjerglandsby Redemption i Arizona, er starten på en række voldsomme begivenheder. En mexikansk narkoboss på hævntogt, en mystisk bilulykke, der koster en ung, idealistisk embedsmand livet og en pludselig opdukken af Solomon Creed med mange evner men uden hukommelse, er blandt ingredienserne i denne spændingsbog, der også har enkelte overnaturlige elementer. Forfatteren har tidligere skrevet Sanctus-trilogien, og hans nye bog lægger også op til fortsættelse.

Toyne kan sit håndværk, men i forhold til Sanctus-trilogien virker bogen her meget overlæsset og effektjagende. Kan man acceptere, at tilsyneladende håbløse situationer kan klares med hjælp fra spøgelser, er man dog godt underholdt.

Bogen kan minde om nogle af Michael Crichtons katastroferomaner uden at være helt på samme niveau.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Rasmus Bech

d. 15. nov. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015

Lydbog (net)

2015

Ebog

2015