Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Søvnløs : 5 gys


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
168 sider
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
noveller, gys
Målgruppe

For 12-14-årige

Originaludgave
2018

Beskrivelse


Noveller. Fem noveller i gysergenren til hårdhudede børn og unge, der er til historier, der får nakkehårene til at rejse sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 26. mar. 2018

5 korte gys til hårdhudede børn og unge fra 12 år, der er til historier, der får nakkehårene til at rejse sig.

Ny samling af gys fra forfatter Nick Clausen, der senest har udgivet Mareridt & myrekryb. [Bind] 1 i 2016 og ellers debuterede med Tidevandet i 2009. Denne samling indeholder 5 gyserhistorier. Alle med børn som hovedpersoner. De møder et virkelighedstro fugleskræmsel, en skræmmende hypnotisør, et spøgelse, en stor dræbende hund og en uhyggelig stedmor. Den fotografiske forside viser et fugleskræmsel på en månebelyst markMareridt & myrekryb. Bind 1TidevandetNy samling af gys fra forfatter Nick Clausen, der senest har udgivet Mareridt & myrekryb. [Bind] 1 i 2016 og ellers debuterede med i 2009. Denne samling indeholder 5 gyserhistorier. Alle med børn som hovedpersoner. De møder et virkelighedstro fugleskræmsel, en skræmmende hypnotisør, et spøgelse, en stor dræbende hund og en uhyggelig stedmor. Den fotografiske forside viser et fugleskræmsel på en månebelyst mark.

Spændende og fængende gys fra første side i alle historier, der tager udgangspunkt i hverdagslivet og derfor skaber en virkelighedstro ramme.

Samlingen minder meget om Nick Clausens øvrige gyserbøger og ellers vil læsere af fx Benni Bødkers eller Kenneth Bøgh Andersens gysere også nyde godt af denne samling gys.