Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sobibór


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

302 sider

Udgivet

2022

Ophav

Lotte Hammer(forfatter)
Genre og formroman, historiske romaner, romaner, spænding
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Peters kammerat Hartvig Voss får arbejde i udryddelseslejren Sobibór i Polen. Her krydses hans vej af Kassandra, Alexander og Debora, som han hjælper. Fremragende femte bind i den historiske spændingsserie "Venner og fjender". For læsere af historiske spændingsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj. 2021

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 3. maj. 2021

Peters kammerat Hartvig Voss får arbejde i udryddelseslejren Sobibór i Polen. Her krydses hans vej af Kassandra, Alexander og Debora, som han hjælper. Fremragende femte bind i den historiske spændingsserie "Venner og fjender". For læsere af historiske spændingsromaner.

Hartvig Voss bliver ansat til at komme guldtyveriet til livs i udrydelseslejren Sobibór. Han installere sig selv og sine to livvagter i en villa uden for lejren. I lejren genkender han Kassandra, hans gode ven Peters kæreste, og hjælper hende, Alexander, Debora og Benji. Alexander og Debora kæmper for overlevelse inde i lejren, mens Kassandra kommer i huset hos Hartvig Voss, hvor et specielt forhold udvikler sig mellem de to.

Virkelig fremragende, spændende og velskrevet femte bind i serien. Man vil hele tiden gerne bare læse mere, samtidig med at udryddelseslejren og krigens uhyrligheder står skræmmende klart.

Ønsker man at læse om livet i udryddelseslejrene/koncentrationslejrene under 2. verdenskrig er Valentine Gobys roman Kinderzimmeret fint bud.Informationer og udgaver

2022

Bog

Lotte Hammer

HarperCollins, 2. udgave

2021

Bog

Lotte Hammer

HarperCollins

2021

Ebog

Lotte Hammer

HarperCollins

2021

Lydbog (net)

indlæser: Christian Engell

HarperCollins Nordic