Bøger / faglitteratur

Smuk have for små penge : 100 budgetvenlige ideer til haven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
159 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 23. dec. 2015

Det behøver ikke nødvendigvis at kræve store mængder udstyr eller indkøb hos planteskolen at skabe den have, man gerne vil have. I denne bog kan man finde inspiration til kaste sig ud i havearbejde på budget med kreativitet og lidt tålmodighed - også hvis man er ny haveejer.

Med 100 idéer store som små giver forfatteren alle haveejere noget at gå i gang med, hvad enten man har fokus på indretning, udstyr, planter eller gødning og kompostering. Nogle ideer er simple og specifikke, som at male en flamingokasse eller lave små potter af toiletruller, mens andre er mere tidskrævende og omfattende, som hvordan man får en bestemt stil i sin have fx Bondehaven eller Steppehaven. Man finder også mere utraditionelle råd og vejledninger, som fx hvilke planter, der er gode at have i en have, hvor der spilles meget fodbold, eller hvilke planter, der kan kamuflere en trampolin. Idéerne er inddelt i fire sværhedsgrader, og alle kan være med. Alex Mitchell er en britisk forfatter, som har skrevet 4 bøger om bl.a. urban gardening. Dette er hendes første bog på dansk.

En bog hvor alle haveejere kan hente idéer og inspiration til deres have stor som lille. Bogen falder fint ind i en trend som up-cycling, der handler om at bruge og genbruge det nære.

Af andre bøger om det at holde have med genbrug for øje kan nævnes Kreativt genbrugGenbrug - under åben himmel, 2015 og Genbrug - under åben himmel, 2013Af andre bøger om det at holde have med genbrug for øje kan nævnes Kreativt genbrug, 2015 og , 2013.