Gå til indholdSekten på Tågeøen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (4)


24. jan. 2020

Thriller inspireret af forfatterens egne oplevelser, da hun var medlem af Scientology. Til læsere af krimi- og spændingsbøger.

22-årige Sofia er lige blevet færdig på universitet og sidder fast i et giftigt forhold. Et foredrag med Franz Oswald, den karismatiske leder af den mystiske bevægelse ViaTerra, får hende til at rive sit liv op med rode og flytte ud på en lille svensk ø for at tage et job hos bevægelsen. Det starter som en spændende og anderledes måde at leve på, men langsomt som Oswalds vanvid og paranoia bliver værre, bliver forholdene på øen også værre og værre for Sofia og de andre medlemmer af sekten. Oswalds pres og nedværdigelse af sine "ansatte" bliver mere og mere modbydelig. En dramatisk episode får hende til at indse, at noget er helt galt, og hun begynder at planlægge sin flugt. 1. del af en trilogi.

En spændende og nervepirrende thriller som prøver at vise, hvordan en stærk leder langsomt kan hjernevaske en hel flok, og hvordan de langsomt mister deres sans for normalitet og begynder at gøre og finde sig i ting, de ikke ville have fundet sig i udenfor bevægelsen. Det er stærkt, skræmmende og ubehageligt beskrevet, når Sofies (og læserens) grænser gang på gang bliver overskredet.

Kombinationen af spænding og sekter kan man også finde i Katz Krefeldts krimi Sekten


Hvad min taske gemmer


eller Sophie Evensens roman Hvad min taske gemmer om sekten FaderhusetKombinationen af spænding og sekter kan man også finde i Katz Krefeldts krimi Sekten eller Sophie Evensens roman om sekten FaderhusetKombinationen af spænding og sekter kan man også finde i Katz Krefeldts krimi Sekten eller Sophie Evensens roman Hvad min taske gemmer om sekten Faderhuset.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2020-03-06

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 25. apr. 2020

Religion

Af

Signe Elise Bro

2020, nr. 2


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020