Gå til indholdSeksualitet og tantra


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

323 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Om tantra og seksualitet set ud fra et spirituelt og kosmisk perspektiv. Indeholder både teoretiske, historiske og fortællende afsnit samt praktiske øvelser. For voksne med interesse i spirituel tantra


Anmeldelser (1)


14. mar. 2016

Bog om tantra og seksualitet set ud fra et spirituelt og kosmisk perspektiv. Indeholder både teoretiske, historiske og fortællende afsnit samt praktiske øvelser. For voksne med interesse i spirituel tantra.

Første del beskriver en rejse mod selvindsigt. Årtusinders kønshistorie beskrives fra matriarkat til patriarkat. Der indgår afsnit om bl.a. seksuelle grundfantasier, fødslens betydning for menneskets seksualitet, arketyper og biografiens betydning. Anden del består af tantriske øvelser. Bogens omdrejningspunkt er veje til at undgå at udløse energi/få orgasme og i stedet samle energien til at opnå vågenhed. Bogen udkom første gang i 1991. Dette er en revideret udgave med tilføjelser/ændringer tilpasset nutiden.

Beskrivende og detaljerig bog med et væld af metaforer og maleriske - ofte mytiske - betragtninger. Forfatteren har meget på hjerte, og for en lægmand udi i spirituel tantra er bogens emner svære at forstå. Man mærker tydeligt forfatterens passion for emnet, og for mennesker, der fx via kurser har fået en indføring i tankesættet og ønsker at arbejde videre, er bogen anbefalelsesværdig. En spirituel interesse er et must for at få et udbytte af bogen.

Disse bøger behandler også tantra, seksualitet og kærlighed med et spirituelt udgangspunkt Kvantespring


Den indre elsker


Kødets lyst - tankens list


og Den indre elsker. Køns- og seksualitethistorien beskrives fint i denne bog Kødets lyst - tankens list, som dog ikke er spirituelDisse bøger behandler også tantra, seksualitet og kærlighed med et spirituelt udgangspunkt Kvantespring og . Køns- og seksualitethistorien beskrives fint i denne bog Kødets lyst - tankens list, som dog ikke er spirituelDisse bøger behandler også tantra, seksualitet og kærlighed med et spirituelt udgangspunkt Kvantespring og Den indre elsker. Køns- og seksualitethistorien beskrives fint i denne bog , som dog ikke er spirituelDisse bøger behandler også tantra, seksualitet og kærlighed med et spirituelt udgangspunkt Kvantespring og Den indre elsker. Køns- og seksualitethistorien beskrives fint i denne bog Kødets lyst - tankens list, som dog ikke er spirituel.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016