Gå til indholdSæt dansk i bevægelse : udeundervisning med 100 læringsmål


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

129 sider: ill.

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


En praksisguide, der rummer over 100 bevægelseslege med dertil hørende læringsmål til undervisning i dansk i folkeskolens 0.-2. klasse


Anmeldelser (3)


2. jun. 2017

Elevernes evne og motivation til at fordybe sig og fastholde fokus på det faglige øges, når perioder med stillesiddende arbejde bliver afbrudt af bevægelse. Her er over 100 bud på bevægelsesaktiviteter, der knytter sig til faget dansk. Bogen henvender sig til lærere, pædagoger og andre undervisere primært rettet mod undervisningen i 0.-2. klasse.

Bogen "Sæt dansk i bevægelse" er en praksisguide, der rummer rigtig mange bevægelseslege med dertilhørende læringsmål til undervisning i dansk i folkeskolens 0.-2. klasse. Bogen giver konkrete værktøjer, der kan omsættes til praksis med det samme. På bogens hjemmeside findes tillige en lang række danskfaglige materialer til brug i forbindelse med bogens aktiviteter.

En rigtig fin og brugbar bog, som gør det nemt og relevant at indføre bevægelse i undervisningen. Det er en ekstra styrke, at bogen er en praksisguide, hvor aktiviteterne kan anvendes i praksis med det samme.

Bevægelse i undervisningen


er ligeledes en guide til, hvordan man nemt og relevant kan indfri kravet om 45 minutters bevægelse i undervisningenBevægelse i undervisningen er ligeledes en guide til, hvordan man nemt og relevant kan indfri kravet om 45 minutters bevægelse i undervisningen.

Lektørudtalelse

Af

Mette F. F Dyreborg

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Sofia Esmann Busch

2017-08-11

Læsepædagogen

Af

Lotte Bolø

Årg. 65, nr. 6 (2017)


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017