Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sådan får du superhud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

221 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gode råd til en flottere, klarere og sundere hud, uanset alder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 12. aug. 2015

Har du et ønske om at forbedre din huds udseende og sundhed? Her kan du finde gode og konkrete råd til hvordan du finder vej gennem hudplejeprodukts-junglen og bruger dine penge og din energi på det, der virker. Bogen henvender sig primært til kvinder på 30+.

I bogen kan man blive vejledt i hvilken type hudplejeprodukter man skal gå efter og daglige rutiner man skal implementere, hvad enten formålet er at beskytte og vedligeholde sin sunde hud eller behovet er at rette op på solskadet, plettet, træt, uren eller tør hud. Forfatteren, der skriver om skønhed og hudpleje for blandt andet Elle og på på sin blog Beautyspace.dk, anbefaler ikke konkrete mærker, men præsenterer forskellige typer produkter og de vigtigste ingredienser, de bør indeholde. Teksten brydes af infokasser, citater fra kapaciteter indenfor skønhedsverdenen, samt interviews med danske og udenlandske kendisser om deres hudplejerutiner og -produkter.

Letlæst bog med overskuelige kapitler, friskt sprog og flot layout.

Forfatteren har tidligere udgivet Slip rynkehysterietSund krop, smuk hud og fantastisk udstråling!


, der primært henvender sig til lidt ældre kvinder. Sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling! retter sig i højere grad til begge køn og beskæftiger sig desuden, foruden hudpleje, med kost, motion og mindsetForfatteren har tidligere udgivet Slip rynkehysteriet, der primært henvender sig til lidt ældre kvinder. retter sig i højere grad til begge køn og beskæftiger sig desuden, foruden hudpleje, med kost, motion og mindset.Informationer og udgaver

2015

Bog

Anette Kristine Poulsen

Gad, 1. udgave